Reference

Infostud

Krojač i Infostud sarađuju još od 2007. godine kada je Krojaču poveren web dizajn Infostudovih sajtova i kada smo stekli poziciju Infostudovog strateškog partnera za web dizajn.

Klijent

Infostud je jedna od prvih i danas jedna od najznačajnijih internet kompanija u Srbiji, koja vodi i razvija internet sajtove, lidere u svojim oblastima, za obrazovanje, poslove, automobilizam i turizam.

Ovako je to bilo

Infostud je angažovao Krojača za izradu dizajna i kodiranja sajtova – Infostud, Kursevi, MojTim, Poslovi, UnaprediCV.com čime smo postali Infostudovi strateški partneri za web dizajn. Rad sa timom Infostuda predstavlja značajno iskustvo u svakom smislu – prepoznali smo se u stavovima prema poslovnoj etici i profesionalnosti, a mislimo da Krojačevu ulogu u tom smislu prikladno opisuje i Branislava Gajić Stanojević, direktorka Infostuda: “Veoma sam zadovoljna saradnjom sa Krojačem, lepo rade i dobro su organizovani, što je poseban kvalitet za dizajnere. Mogu da se pouzdam da će se naši dogovori ispoštovati.”

Danas su internet lideri u 4 oblasti, ostvaruju više od 9.5 miliona poseta mesečno, sa više od 100 zaposlenih.

Početkom 2008.godine, međunarodna korporacija Daily Mail and General Trust kupuje 25% vlasništva i postaje manjinski suvlasnik kompanije Infostud, a od 2012. godine internacionalna korporacija Alma Media, poreklom iz Finske, novi je vlasnik 25% udela u kompaniji Infostud iz Subotice, koji je do sada bio u vlasništvu britanske Daily Mail grupacije.

Sa Krojačem je nastavljena saradnja i prijateljstvo, a učenici Krojačeve škole napravili su web sajt za Kafe priču, mirišljavi subotički kutak.

Posetite sajt

Studija slučaja

Krojačeve veštine

Web tehnologije su naš zanat i mi ih znamo. Toliko da imamo i najuspešniju domaću školu za web dizajn i programiranje.

Ipak, ono što nas ističe jeste najznačajnija Krojačeva veština: znamo kako da postavimo projekat u okviru budžeta, rokova, zahteva i kako da dostignete željeni cilj.

Vođenje projekata i postavka

Grafički dizajn

HTML5/CSS3/SASS/Responsive - Bootstrap framework/JavaScript/JQuery

WordPress izrada tema i plugIn-ova

SEO