Reference

Krojačeva škola

Krojačeva škola – škola u kojoj se nauči.

Jedan od najznačajnijih poslovnih koraka bilo je osnivanje Krojačeve škole web dizajna koja od 2010. godine potvrđuje da je moguće put od šegrta do majstora web zanata preći za 10 nedelja i postati dobar web dizajner ili programer.

Najbolja potvrda kvaliteta obuka Krojačeve škole je uspeh učenika i činjenica da se 90% njih zaposlilo ili osnovalo firmu tokom ili odmah po završetku školovanja.

Krojačevo iskustvo u radu na više od dve stotine web ostvarenja prenosi se polaznicima Krojačeve škole i to rade upravo sami web dizajneri i programeri, oni koji svakodnevno „žive, dišu i kroje za web“, a koji su, takođe, eksperti u transferu znanja.

Sami temelji škole postavljeni su na pažljivo građenoj metodologiji rada zahvaljujući kojoj je postignuto da se iz škole ne može izaći bez savladanog gradiva, na čemu se vrlo insistira. Zahvaljujući toj jedinstvenoj metodologiji izrodio se i glavni moto „Škola u kojoj se nauči. Sve drugo je – drugo“.

Pored redovnih škola za web dizajn i programirnje koje je do danas završilo preko 50 klasa, Trening centar Krojačeve škole posvećen je stručnom usavršavanju kroz kratke obuke iz oblasti web tehnologija i primene novih trendova.

 

Posetite sajt

Studija slučaja

Krojačeve veštine

Web tehnologije su naš zanat i mi ih znamo. Toliko da imamo i najuspešniju domaću školu za web dizajn i programiranje.

Ipak, ono što nas ističe jeste najznačajnija Krojačeva veština: znamo kako da postavimo projekat u okviru budžeta, rokova, zahteva i kako da dostignete željeni cilj.

Vođenje projekata i postavka

Grafički dizajn

HTML5/CSS3/SASS/Responsive - Bootstrap framework/JavaScript/JQuery

WordPress izrada tema i plugIn-ova

SEO