Ko je Krojač

Web dizajn je naša strast i naš zanat

Od 2003. godine partner koji donosi uspeh i profit, onaj koji rešava problem, prijatelj koji veruje u Vas. I da ne zaboravimo - više od 200 projekata, 7 nagrada i priznanja, 150 učenika Krojačeve škole, Apple Regional Training Center.

Članci

Ovo je Krojač

2003. godina

Godina kada je sve počelo, godina rađanja Krojača. Počelo je kao igra, ali dobro osmišljena. Pažljivo smo isplanirali svaki naš korak, svaku našu želju i cilj stavili „na papir”, osmislili poslovni plan, vezali krojačku kecelju i krenuli u avanturu. Bili smo frilenseri koji su u ovoj godini napravili prva odela za Turističku organizaciju Srbije i manifestaciju Zlatne ruke, DTV Production, Dečiju televiziju, Dorado Energy, John Forsythe Club. Dobar početak i dobra najava decenije pred nama.

 

2006. godina

Iz frilenserskih voda uskočili smo u preduzetništvo, novu avanturu u kojoj je biti “hrabri Krojač” bilo više nego važno. Prvi poslovni prostor, razvoj sopstvenog CMS-a i širenje tima koji će napraviti neke od najznačajnijih projekata srpske i regionalne internet scene: Limundo i Suveniri Srbije, kao i izraditi desetine poslovnih web sajtova za domaće kompanije: Sport Vision, Logosoft, HE Đerdap, Jupiter-Higijena,  Naša Sloga, Cotto Antico. U ovoj i narednim godinama, broj klijenata raste uporedo sa našim poslovnim rastom.

 

2007-09. godina

Postajemo strateški partneri za web dizajn Infostudu, naši klijenti postaju: Aleva AD, Kondiva, Opština Kikinda, USAID, OSCE, Knjižare Plato, JP Beogradska tvrđava, Crveni krst, Daxcell, TA Viva, IK Pčelica, Đavolja Varoš (proglašen za najbolji institucionalni sajt 2009 WebFest). Dobijamo nagrade i priznanja za autorske projekte i projekte koji smo razvijali za klijente, uporedo postajući i gradeći i društvenu odgovornost prema zemlji u kojoj živimo i radimo. Doba rada, učenja i pripreme za jedan od najvažnijih poslovnih iskoraka.

A to je…

 

2010. godina

… Osnivanje Krojačeve škole web dizajna, kruni našeg dotadašnjeg rada. Iako su nam govorili da nije mudro školovati sopstvenu konkrenciju, znali smo da smo na pravom putu. Iza nas su godine rada, iskustva, učenja i sticanja veština i kredibiliteta. Vreme je da to prenosimo novim web dizajnerima i programerima kojih je tržište željno. Počela je nova krojačka era – uspešna, vedra i sa sjajnim timom koji postavlja temelje za najuspešniju obuku za web razvoj na ovim prostorima.

Razvijamo sisteme za booking, e-banking, e-commerce, aukcije, poslovne berze, aplikacije, postajemo Apple Regionalni trening centar.

 

2014. godina

Vreme je za postavljanje novih ciljeva i širenje vizije. Svesni smo da ne postoji zadatak kom ne možemo odgovoriti i napraviti najbolji rezultat. Sada smo u potrazi za novim izazovima i jasno se okrećemo globalnom tržištu.

Formiramo jedinstvenu ponudu Rent-a-WordPress tim i sa leptirićima u stomaku ulazimo u novu priču…

 

Krojačeva škola

ŠKOLA U KOJOJ SE NAUČI - SVE DRUGO JE DRUGO

Krojačeva škola je pružila stručnu obuku zaposlenima u Ministarstvu odbrane Republike Srbije, AD Politika, Limundo, UMS, Travelland, Vertical Media, All in One Copy Center, Daxcell...

do škole
Krojačeva Škola