Reference

Halo Oglasi

Kompanija Halo Oglasi angažovala je Svetomira Jovanovića, osnivača Krojača, za konsultantske usluge razvoja internet nastupa kompanije.

Klijent

“Kada je 28. marta 1995. godine izašao prvi štampani broj oglasnika znali smo da je to dobra ideja. Danas, kada Halo oglasi čvrsto drže titulu najpopularnijeg oglasnika u Srbiji, znamo da je ta ideja bila i uspešna.” Halo oglasi su 2002. dobili svoje prvo internet izdanje na adresi www.halooglasi.com, danas na listi najposećenijih sajtova u Srbiji. U martu 2012. godine, urađena je potpuno nova verzija sajta, koja, svojim dizajnom i tehničkim mogućnostima koje pruža korisniku, predstavlja jedan od najmodernijih sajtova u Srbiji.

Zadatak

Unaprediti dotadašnju verziju web sajta www.halooglasi.com i promovisati sve aspekte ponude kompanije, posebno ponude nekretnina i vozila.

Razvoj projekta

Krojač d.o.o. je bio zadužen za izradu projektnog zadatka, izradu dizajna i korisničkog interfejsa, SEO optimizaciju i pozicioniranje. Softverski deo bio je poveren drugom timu i na taj način je formirana radna grupa u cilju postizanja što boljih rezultata.

Rezultati

Sve rezultate rada Krojač je pažljivo merio i tokom razvoja projekta i po završetku, postigli smo sledeće:

  • povećanje broja novopostavljenih oglasa od 80%
  • povećanje broja posetilaca 100%

 

Posetite sajt

Studija slučaja

Krojačeve veštine

Web tehnologije su naš zanat i mi ih znamo. Toliko da imamo i najuspešniju domaću školu za web dizajn i programiranje.

Ipak, ono što nas ističe jeste najznačajnija Krojačeva veština: znamo kako da postavimo projekat u okviru budžeta, rokova, zahteva i kako da dostignete željeni cilj.

Vođenje projekata i postavka

Grafički dizajn

HTML5/CSS3/SASS/Responsive - Bootstrap framework/JavaScript/JQuery

WordPress izrada tema i plugIn-ova

SEO