Reference

Limundo

Priča o Krojaču i Limundu počinje još davne 2006. godine i danas predstavlja jedan od nama najdražih projekata.
Ponosni smo na sve uspehe i prijateljstva koje je ovaj spoj krojača i limundovaca iznedrio.

Klijent

Limundo – Aukcija broj 1 na Balkanu, najveći regionalni aukcijski sajt. Zabeležio je put od ideje do dobijanja milionskih investicija.

Od odeje do investitora

Počelo je kada su osnivači Limunda, Vladimir i Nenad Nikolić, angažovali osnivača Krojača, Svetomira Jovanovića, za kompletnu izradu tada prvog aukcijskog sajta u Srbiji.

Krojač je za Limundo razvio projektni zadatak, interfejs, softver za vođenje korisnika i aukcija, hosting, postavku i podršku.
Ukratko – znali smo kako da realizujemo dobru ideju.

A sa dobrom idejom i ogromnim entuzijazmom, ovaj mali tim, kome se pridružio i Miodrag Stefanović, nekada glavni programer Krojača, a danas Limunda, napravio je danas vodeći aukcijski sajt.

Krojač je na primeru Limunda potvrdio da se najbolji rezultati postižu kada angažujete one koji znaju na koji način se projekat postavlja, na koji način razmišlja korisnik i kada sve to radite sa klijentima koji vam veruju, sa klijentima kojima je stalo i koji ne očekuju uspeh preko noći.

Grupa investitora je prepoznala vrednost Limunda i u prvom krugu investiranja uložila više od milion evra u razvoj kompanije.
Ubrzo je Limundo dobio novo odelo, formiran je i Kupindo za čiji dizajn je bio zadužen Krojač, a sasvim logičan sled predstavljalo je i razvoj internog dizajn sektora Limunda i želja da sve bude pod istim krovom, u lepom Limundogradu.

A naša saradnja je nastavljena kroz Krojačevu školu koju su završili jedan od osnivača Limunda i tadašnji glavni dizajner.

Danas sa osmehom možemo reći da smo prijatelji i da se beskrajno radujemo uspesima koje postižemo, svakom novom Limundovcu i svakom novom Krojaču.

Limundo je za nas jedini limun koji je sladak i možda Vladimir Nikolić, osnivač Limunda, najbolje oslikava našu saradnju:

“Imali smo viziju da sa aukcijskom stranicom Limundo pokrenemo, do tada u Srbiji, ali i u regionu jedinstveni projekat. Tražeći adekvatnog partnera, odlučili smo se za Krojača i drago nam je da smo doneli tu odluku.

Naime, bilo je nekoliko mogućih partnera u opticaju, ali nam je internet prezentacija Krojača, kao i njihove reference, ulilo najveće poverenje da se radi o profesionalnoj firmi. I tako je i bilo.

Projekat je bio zahtevan i naši uslovi su iz dana u dan rasli. Krojač je potpuno ispunio sve naše želje, do najsitnijeg detalja.
Njihov entuzijazam oko projekta i trud da se klijentima izađe u susret sa što boljim rešenjima je bez premca.

Svakome ko želi da pokrene ozbiljan posao preko interneta, preporučujemo Krojača kao idealnog partnera.

Imali smo jednu viziju – Krojač je nju pretopio u stvarnost.”

Posetite sajt

Studija slučaja

Krojačeve veštine

Web tehnologije su naš zanat i mi ih znamo. Toliko da imamo i najuspešniju domaću školu za web dizajn i programiranje.

Ipak, ono što nas ističe jeste najznačajnija Krojačeva veština: znamo kako da postavimo projekat u okviru budžeta, rokova, zahteva i kako da dostignete željeni cilj.

Vođenje projekata i postavka

Grafički dizajn

HTML5/CSS3/SASS/Responsive - Bootstrap framework/JavaScript/JQuery

WordPress izrada tema i plugIn-ova

SEO