IT Awards 2013

Organizatori i stručni žiri IT Awards 2013 dodelili su dva značajna priznanja Krojačevoj školi i učenicima koji su, prema oceni stručnog žirija, napravili najbolji web sajt:

– Krojačeva škola je ovogodišnji dobitnik specijalne nagrade IT Awards 2013 za izuzetan doprinos obrazovanju, čime smo dobili još jednu potvrdu uspešnosti metodologije koju primenjujemo već četvrtu godinu i zahvaljujući kojoj je obučeno više od stotinu učenika škole, danas uspešnih web dizajnera.

– Za najbolji web sajt proglašen je www.malizabavnik.rs, web sajt koji su napravili učenici XII klase Krojačeve škole u okviru projekta Sjaj neba weba – sajt na dar.

ČESTITAMO Klasi XII – bravo Milice, Jasmina, Slavice, Marko, Igore, Dejane, Milane i Dušane!

IT Awards 2013 je jedinstvena nagrada na srpskom tržištu koju je od ove godine pokreće MakeIT u saradnji sa Interfejsom i AwardsWise, kako bi na našem tržištu u oblasti IT industrije omogućila adekvatna i zaslužena priznanja najboljima. Prvi put u Srbiji primenjuje se aplikacija Awards Management System koja omogućava kompletnu online komunikaciju i sastavljanje jedinstvenog međunarodnog žirija.

Krojačeva škola

ŠKOLA U KOJOJ SE NAUČI - SVE DRUGO JE DRUGO

Krojačeva škola je pružila stručnu obuku zaposlenima u Ministarstvu odbrane Republike Srbije, AD Politika, Limundo, UMS, Travelland, Vertical Media, All in One Copy Center, Daxcell...

do škole
Krojačeva Škola