TOP 50 RS WEB

Uredništvo časopisa PC PRESS svrstalo je Krojačev projekat Suveniri Srbije na listu 50 najboljih sajtova u Srbiji u 2007. godini.

Na listi najboljih sajtova, koja se ove godine proglašava 11. put, Suveniri Srbije su predstavljeni kao jedan od sedam najboljih sajtova u kategoriji Kupovina. PC PRESS:

“Ako vam ponestaje ideja šta da poklonite rođacima i prijateljima koji žive u inostranstvu a sa setom se sećaju Srbije, ovde ćete naći rešenje za vaše muke. Na prelepo dizajniranom sajtu lako ćete pregledati ponudu simpatičnih suvenira sa autentičnim šmekom pojedinih regiona Srbije. Za svaki artikal dat je opis, kao i informacija o proizvođaču, a sve cene su predstavljene u dinarima i evrima, pošto je moguće i naručivanje iz inostranstva.”

Na listi najboljih se pored Suvenira Srbije, nalaze još dva sajta u čijem razvoju je učestvovao Krojač – Infostud (dizajn) i Limundo (dizajn, programiranje).

Krojačeva škola

ŠKOLA U KOJOJ SE NAUČI - SVE DRUGO JE DRUGO

Krojačeva škola je pružila stručnu obuku zaposlenima u Ministarstvu odbrane Republike Srbije, AD Politika, Limundo, UMS, Travelland, Vertical Media, All in One Copy Center, Daxcell...

do škole
Krojačeva Škola