WebFest 2007

Na regionalnom takmičenju WebFest dodeljene su nagrade žirija i publike za najbolja web ostvarenja. Takmičenje se održava od 2007. godine i Krojačevi sajtovi sa svake godine na listi nagrađenih i nominovanih.

Veliko nam je zadovoljstvo da su nagrade dodeljene kompanijama u čijoj realizaciji internet projekata je učestvovala firma Krojač:

  • www.djavoljavaros.com – nagrada žirija u kategoriji institucionalnih sajtova za 2009. Krojač je realizovao web dizajn, CMS, internet marketing.
  • www.infostud.com – nagrada publike u kategoriji informativnih sajtova za 2009. Krojač je strateški partner firme Infostud za web dizajn. Infostud je glasove javnosti dobio zahvaljujući kvalitetnom sadržaju, strukturi sajta i navigaciji, dizajnu, funkcionalnosti, interaktivnosti, ukupnom utisku o tome koliko sajt služi svojoj svrsi.
  • www.poslovi.infostud.com – nagrada žirija u kategoriji poslovnih sajtova za 2009. Krojač je strateški partner firme Infostud za web dizajn. Infostud je glasove javnosti dobio zahvaljujući kvalitetnom sadržaju, strukturi sajta i navigaciji, dizajnu, funkcionalnosti, interaktivnosti, ukupnom utisku o tome koliko sajt služi svojoj svrsi.
  • www.CSSdizajn.com, autorski projekat firme Krojač, po glasovima žirija nominovan je za najbolje web ostvarenje u kategoriji eksperimentalnih sajtova za 2009.
  • www.SuveniriSrbije.com, autorski projekat firme Krojač, po glasovima žirija nominovan je za najbolje web ostvarenje u kategoriji poslovnih sajtova za 2007.
  • www.krojacevaberza.com, autorski projekat firme Krojač, po glasovima žirija nominovan je za najbolje web ostvarenje u kategoriji ekperimentalnih sajtova za 2010.

Više o festivalu i nominacijama možete pročitati ovde.

Naša najveća nagrada su nagrade koje osvajaju naši klijenti. Čestitamo!

Krojačeva škola

ŠKOLA U KOJOJ SE NAUČI - SVE DRUGO JE DRUGO

Krojačeva škola je pružila stručnu obuku zaposlenima u Ministarstvu odbrane Republike Srbije, AD Politika, Limundo, UMS, Travelland, Vertical Media, All in One Copy Center, Daxcell...

do škole
Krojačeva Škola