Plaketa Društva informatičara Srbije

Krojač d.o.o. dobitnik je plakete Društva za informatiku Srbije za izvanredne doprinose u razvoju informatike u 2009. godini.

Nagrada je dodeljena za uspešnu realizaciju proјеkta www.SuveniriSrbije.com.

Plaketu je predstavnicima firme Krojač uručila Jasna Matić, ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije. Svečana dodela plaketa održana je 7. aprila 2009. godine, ujedno obeleživši i praznik Blagovesti, Dan Društva za informatiku Srbije. Suveniri Srbije su tokom postojanja prerasli u krovno telo nekoliko stotina proizvođača suvenira i starih zanatlija iz cele Srbije, predstavljajući jedinstveni koncept spoja informatike, trgovine i promocije.

U nominaciji za kategoriju za najbolje primenjenu informatičku uslugu Krojač se našao u konkurenciji sa firmama Coming (virtuelizacija servera za Euorsong) i MASS Vision (rezervacija i kupovina karata za JAT). Žiri je radio u sastavu: Nikola Marković, prof. dr Dragana Bečejski-Vujaklija, mr Darinka Ivaneža, Vesna Pajković-Pudar, dr Srba Bukumirović, mr Radivoje Filipović i Đuro Vojnović.

Krojačeva škola

ŠKOLA U KOJOJ SE NAUČI - SVE DRUGO JE DRUGO

Krojačeva škola je pružila stručnu obuku zaposlenima u Ministarstvu odbrane Republike Srbije, AD Politika, Limundo, UMS, Travelland, Vertical Media, All in One Copy Center, Daxcell...

do škole
Krojačeva Škola